iSystem toimituksia

PG-etätunnisteet

Tunnistusavaimina toimivat Plug'n Go eli PG-tunnisteet ovat heti käyttövalmiita esikoodattuja RFID-etätunnisteita. Tunnistetyypit ovat kortti, tarra ja avaimenperä. Tunnisteet toimitetaan MobilGate-portteihin ja NetBox-työmaapäätteisiin soveltuvina käyttövalmiina tuotteina.

PG-kortteja on saatavilla 10 kpl, 25 kpl ja 50 kpl pakkauksissa.

Kun PG-avainkortteihin tulostetaan kuva ja henkilötiedot, toimivat ne samalla työmaalla pakollisina henkilötunnisteina. Jokaisessa tunnisteessa on yksilöllinen PG-numero.

PG-tunnisteiden hallinta Netservice-palvelussa

Tunnisteiden kulkuoikeuksia ja voimassaoloaikoja pääsee hallinnoimaan  nettikäyttöisessä iSystem NetService-palvelussa. Palvelun käyttäjä saa käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla pääsee hallinnoimaan PG-tunnisteiden voimassaolotietoja ja tulostamaan raportteja iSystem-järjestelmästä.

PG-tunnisteet ovat yksilöllisiä. Mikäli työntekijöillä on jo ennestään käytössä PG-tunnisteita, voidaan ne ottaa käyttöön myös toisessa iSystemissä adoptoimalla tiedot sopimuksen mukaan sähköisesti suoraan edellisestä käyttökohteesta.

Mikäli työntekijöillä on käytössään muita RFID-etätunnisteita kuin PG-tunnisteita, voidaan niitä mahdollisesti käyttää myös iSystem-järjestelmässä. Tunnistetyyppien soveltuvuus tulee selvittää ja toteuttaa niiden esikoodaaus ennen käyttöönottoa.